Unduh Den Dala - I Am The Changer (Cotton Jones Cover) (Nice Guys)

Unduh Lacak kanggo Gratis SoundCloud

Unduh Den Dala - I Am The Changer (Cotton Jones Cover)
Nice Guys

Den Dala - I Am The Changer (Cotton Jones Cover)

3:33
10 June 2022

Stream 'I Am The Changer' now: https://orcd.co/iamthechanger Den Dala’s new single “I am the Changer” slows things down immediately after the first note played. It makes you want to lay down in a field of flowers, closing your eyes and dreaming for a while. It is a cover of the band “Cotton Jones”. No surprise Andrin Stettler, the creative head of Den Dala, had to make his own version of it. His very personal touch can be heard throughout the laid-back song. Following no rules, he mixed old tape flutes with swelly guitars, lazy vocals with swooshing drums. Things came together very naturally; it was one of these recordings that just happened with ease. “The first time I heard the original song it was like I was in a different universe. It goes on for about six minutes and the whole time you just hope that it would never stop.” - Andrin Stettler

By using, you agree with Revue’s Terms of Service and Privacy Policy.

Patarosan anu sering ditaroskeun

Nganggo unduh lagu kami tina SoundCloud, anjeun tiasa gaduh patarosan, kami ngawaler aranjeunna sateuacanna

Naha aya larangan dina laju ngundeur musik tina situs Soundlloud?

Anjeun tiasa ngundeur musik sareng lagu tanpa aya larangan

Dimana file MP3 anu disimpen saatos diunduh tina SoundCloud?

Lokasi panyimpen tiasa bénten dina alat anu béda. Sakun ayeuna ningali folder undeuran di smartphone, tablet sareng komputer. Sareng parios bagian sajarah unduh dina panyungsi anjeun.

Naha aya anu kedah dipasang program naon, aplikasi atanapi program unduh?

Tong masang program atanapi aplikasi dina alat anjeun.

Naha kuring tiasa ngunduh lagu tina SoundCloud dina kualitas anu saé?

Éta gumantung pisan dina lagu musik aslina anu diunduh ka SoundCloud. Palayanan Online kami bakal ngabantosan anjeun diunduh dina format anu sayogi.

Kalayan smartphone anu tiasa anjeun unduh lagu musik tina SoundCloud?

Anjeun tiasa ngundeur mp3s tina soundCloud dina alat naon waé. Atan alat, éta unduh tanpa masalah. Sareng ogé pikeun pengompa (PC, Mac), smartphone (Andhone, Apple iPhone) sareng tablet.

Sareng dina format naon anu bakal diunduh supados tiasa ngadangukeun?

Sakur lagu atanapi lagu musik tiasa diunduh tina soundCloFt di MP3, dina kualitas naon waé. Rata-rata, ti 128 ka 320 KBPs. Di dieu anjeun tiasa ningali fetats anu aya dina solokan ngalebetkeun tautan Inpling, sumiga klik dina tombol undeur.

Unduh lagu musik sareng lagu tina SoundCloud

Kalayan jasa online kami, anjeun tiasa ngaunduh musik sareng lagu tina SoundCloud ka komputer atanapi smartphone anjeun

Copyright © twitiversary.com 2019-2023, , . All rights reserved. DISCLAIMER: twitiversary.com is not affiliated with Soundcloud in any way.

Other languages ·  af ·  am ·  ar ·  az ·  be ·  bg ·  bn ·  bs ·  ca ·  co ·  cs ·  cy ·  da ·  de ·  el ·  en ·  eo ·  es ·  et ·  eu ·  fa ·  fi ·  fr ·  fy ·  ga ·  gd ·  gl ·  gu ·  ha ·  he ·  hi ·  hr ·  ht ·  hu ·  hy ·  id ·  ig ·  is ·  it ·  ja ·  jw ·  ka ·  kk ·  km ·  kn ·  ko ·  ku ·  ky ·  la ·  lb ·  lo ·  lt ·  lv ·  mg ·  mi ·  mk ·  ml ·  mn ·  mr ·  ms ·  mt ·  my ·  ne ·  nl ·  no ·  ny ·  pa ·  pl ·  ps ·  pt ·  ro ·  ru ·  sd ·  si ·  sk ·  sl ·  sm ·  sn ·  so ·  sq ·  sr ·  st ·  su ·  sv ·  sw ·  ta ·  te ·  tg ·  th ·  tl ·  tr ·  uk ·  ur ·  uz ·  vi ·  xh ·  yi ·  yo ·  zh ·  zu